Wc verstopt wc blokje

Wc verstopt wc blokje

Wij maken vaak mee dat een wc verstopping wordt veroorzaakt door een wc blokje dat in de wc is gevallen. Vaak zijn mensen zich er niet eens van bewust dat het wc blokje de oorzaak is. Gelukkig is deze soort verstopping eenvoudig te verhelpen. Wanneer u ons inschakelt kunt u in korte tijd weer gebruik maken van de wc.

Bij het verhelpen van dit soort verstoppingen reinigen wij preventief de leiding zodat deze optimaal gebruikt kan worden in de toekomst.

afvoer toilet verstopt

Wc laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Met onze professionele reinigingsmachines zijn wij in staat om iedere soort verstopping in korte tijd te verhelpen. Doordat wij hebben geïnvesteerd in modern materieel, zijn wij in staat om ontstoppingsdiensten te verlenen voor een lagere prijs. Particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen voor het verhelpen van verstoppingsproblemen en voor periodiek onderhoud.

Camera-inspectie laten uitvoeren?

Bij twijfel over de oorzaak van de verstopping kunt u er voor kiezen om een camera-inspectie te laten uitvoeren in de wc leiding. Hierdoor wordt de staat van de wc leiding voor u inzichtelijk op het beeldscherm en kan worden vastgesteld of de verstopping wordt veroorzaakt door een wc blokje. Mocht blijken dat de verstopping wordt veroorzaakt door een scheur in de leiding, dan kunnen wij u van dienst zijn bij het vervangen van de wc leiding.

Ons ervaren team staat voor u klaar

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden wc verstoppingen verholpen. Het is dan ook de meest voorkomende verstopping. Wij garanderen u een duurzame oplossing voor het verstoppingsprobleem. Uw wc leiding wordt op een veilig wijze behandeld.

Direct een oplossing nodig? Schakel ons in!

Een ervaren team van servicemedewerkers staat u voor u klaar om u een snelle oplossing te bieden voor de wc verstopping. Particulieren en bedrijven kunnen ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen. Wanneer u nu belt kunt u gelijk een afspraak inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793