Wc verstopt wat kan ik doen?

Wc verstopt wat kan ik doen?

Het water loopt steeds minder goed weg en uiteindelijk zelfs helemaal niet meer: de wc is verstopt! Geen paniek, want wij geven u op deze pagina alle informatie die nodig is om de wc verstopping te (laten) verhelpen.

afvoer toilet verstopt

Zelf proberen de verstopping op te lossen

Wij adviseren iedereen altijd eerst om de verstopping zelf te verhelpen. Soms lijkt het erger dan dat het is en kan met warm water en soda de verstopping weggespoeld worden. Herhaal deze stap meerdere keren zodat de binnenkant van de leiding zoveel mogelijk gereinigd wordt.

Lukt het zelf niet? Schakel ons in

Mocht de bovenstaande tip niet helpen dan is de verstopping te hardnekkig en heeft u de hulp nodig van een professioneel bedrijf om de leiding te laten ontstoppen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen om de wc verstopping te verhelpen. Ook voor periodiek onderhoud kunnen wij u van dienst zijn.

Uw wc leiding laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Jaarlijks lossen wij duizenden wc verstopping op en wij weten daarom precies wat de meest voorkomende oorzaken zijn van wc verstoppingen en hoe deze snel kunnen worden opgelost. Bij het ontstoppen van de wc afvoer maken wij gebruik van hoogwaardig ontstoppingsmaterieel die de veiligheid van uw wc leiding en het milieu garanderen. Wij benadrukken graag dat tijdens onze ontstoppingswerkzaamheden geen gebruik wordt gemaakt van ontstoppingsmiddelen. Deze soort middelen zijn schadelijk en bieden vaak niet, of slechts kort, een oplossing voor het probleem.

Uw voordelen als u ons inschakelt

  • Een ontstoppingsdienst die 24 uur per dag te bereiken is.
  • Jarenlange expertise: duizenden wc verstoppingen verholpen.
  • Standaard ontvangt u gratis één maand garantie.
  • Geen oplossing? Dan betaalt u niets!

De oplossing is slechts één telefoontje van u verwijderd

Wanneer wij ter plaatse zijn zult u snel weer gebruik kunnen maken van de wc. Wij begrijpen dat uw wc onmisbaar is (zeker wanneer u maar één wc hebt). Door het bellen van het onderstaande telefoonnummer bent u er zeker van dat de verstopping snel wordt verholpen. U kunt direct een afspraak inplannen met een servicemedewerker op een tijdstip dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793