Wc altijd verstopt

Wc altijd verstopt?

Dit probleem komt vaak voor bij oude wc leidingen en bij wc’s die vaak worden gebruikt (zoals in de horeca). Wanneer de verstopping regelmatig terugkeert, is het van belang om de oorzaak van de verstopping vast te stellen en voor de meest efficiënte reinigingsmethode te kiezen.

afvoer toilet verstopt

Onze servicemedewerkers helpen u graag om een duurzame oplossing te vinden voor het terugkerende verstoppingsprobleem van uw wc. De werkbussen zijn uitgerust met al het materieel dat nodig is om de oorzaak te kunnen vaststellen en een doeltreffende oplossing te kunnen bieden.

Een wc afvoer laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Wij bieden een betaalbare service voor particulieren en bedrijven die 24 uur per dag paraat staat om u te helpen. Afhankelijk van de verkeersdrukte, streven wij er naar om binnen 2 uur aanwezig te zijn. Wanneer wij ter plaatse zijn zult u zien dat u snel weer gebruik kunt maken van uw wc.

Leiding laten inspecteren met een camera

Bij twijfel over de staat van de leiding kan er gebruik worden gemaakt van een rioolcamera die ons in staat stelt de binnenkant van de leiding te analyseren. Wanneer er een mankement wordt ontdekt kan er worden besloten om de leiding door ons te laten vervangen. De mogelijkheid om de leiding te laten inspecteren met een camera kan tevens uitkomst bieden in het geval uw verzekeringsmaatschappij vraagt om bewijs van de verstopping / schade.

U betaalt pas wanneer er een oplossing is geboden

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden wc leidingen ontstopt. Wij zijn zeker van onze kwaliteiten en garanderen u daarom dat u pas betaalt wanneer de verstopping door ons is verhelpen.

Direct een servicemedewerker inschakelen?

Een wc verstopping vraagt om een snelle oplossing. Particulieren en bedrijven kunnen het onderstaande telefoonnummer en direct een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793