Wc verstopt door keukenpapier

Wc verstopt door keukenpapier?

Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de wc leiding. Keukenpapier is te dik om doorgespoeld te worden en leidt tot verstoppingsproblemen. Met onze moderne reinigingsmachines kan het keukenpapier eenvoudig worden verwijderd uit de wc leiding.

Het is belangrijk dat u papier gebruikt met niet teveel lagen, want dit leidt vroeg of laat tot verstopping van de wc leiding. Gelukkig kunnen wij u bij een verstopping veroorzaakt door papier helpen door de leiding grondig te reinigen. De verstopping is dan snel verleden tijd.

afvoer toilet verstopt

Onze ontstoppingsdienst is er voor particulieren en bedrijven die een wc verstopping willen laten verhelpen voor een betaalbare prijs. Het is mogelijk om de wc leiding te laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw). Wacht niet te lang met het inschakelen van een expert aangezien de overlast als gevolg van de verstopping alleen maar zal toenemen.

Vernieuwde ontstoppingsmethode

Het materieel dat wij gebruiken voor het ontstoppen van leidingen wordt geregeld gemoderniseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met verbetering in efficiëntie en veiligheid. Wij werken uitsluitend met ontstoppingsmachines die gebruik maken van water en garanderen hiermee de veiligste behandeling voor uw leiding én het milieu. U zult zien dat wij in korte tijd de verstopping voor u kunnen verhelpen zodra wij ter plaatse zijn.

Wij bieden u:

  • Een snelle service: binnen 2 uur aanwezig (houdt rekening met de drukte op de weg).
  • Standaard één maand garantie op het geleverde werk.
  • Voordelige tarieven: wc ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw).
  • Betrouwbare service: u betaalt pas als het verstoppingsprobleem is opgelost!

Een totaalservice om de meest complexe verstoppingen te verhelpen

Het komt zo nu en dan voor dat ter plaatse blijkt dat er meer aan de hand is dan een verstopping veroorzaakt door papier. U bent natuurlijk geen expert, en dat begrijpen wij ook. Soms vermoed u dat papier de oorzaak is, maar is er ook een leidingbreuk die hersteld dient te worden. Bij twijfel over de oorzaak van de verstopping kunnen wij een camera inspectie uitvoeren. Mocht blijken dat de leiding gerepareerd dient te worden, dan kunnen wij u hierbij helpen.

Wilt u de verstopping door ons laten verhelpen?

Wij zijn u graag van dienst om dit vervelende probleem voor u op te lossen zodat u snel weer gebruik kunt maken van de onmisbare wc. Het is mogelijk om ons 24 uur per dag en 7 dagen per week in te schakelen voor het verhelpen van verstoppingen.
Bel: 06-28791793