Wc verstopt keukenrol

Wc verstopt keukenrol?

Is uw wc verstopt door een keukenrol? Wij kunnen de wc leiding voor u grondig reinigen en op deze wijze de verstopping verhelpen. Met onze professionele ontstoppingsmachines zijn de verstoppingsproblemen snel verleden tijd.

Particulieren en bedrijven helpen wij graag bij het oplossen van wc verstoppingen. Wij bieden een spoedservice waarbij wij er naar streven om binnen maximaal 2 uur ter plaatse te zijn. Onze servicebussen zijn voorzien van al het materieel dat nodig is om alle soorten verstoppingsproblemen te verhelpen.

afvoer toilet verstopt

Ontstoppen voor een betaalbare prijs: vanaf €72,50(ex.btw)

Wij maken gebruik van de modernste machines om verstoppingen te verhelpen. Door het gebruik van de nieuwste technieken is de tijd die nodig is voor het ontstoppen van wc leidingen in de afgelopen jaren afgenomen. Hierdoor kunnen wij ontstoppingsdiensten verlenen voor scherpe tarieven.

Van ontstoppen tot het vervangen van wc leidingen

Bij ons vindt u een totaalservice op ontstoppingsgebied. U kunt ons inschakelen voor het ontstoppen van wc leidingen en voor de aanleg van wc leidingen. Uit ervaring weten wij dat verstoppingen soms veroorzaakt kunnen zijn door een scheur in de leiding.

Een ervaren team van ontstoppingsexperts staat voor u klaar

Jaarlijks ontstoppen wij duizenden wc leidingen. Het vaststellen van het verstoppingsprobleem is voor ons in korte tijd mogelijk en wij garanderen u een duurzame oplossing. Wij geven u graag een aantal tips mee voor het onderhoud van uw wc leiding zodra het probleem is opgelost.

Waarom zou u ons inschakelen:

  • U kunt snel weer gebruik maken van de wc zodra wij ter plaatse zijn.
  • Lage tarieven voor particulieren en bedrijven.
  • Snelle service: binnen maximaal 2 uur (afhankelijk van de drukte op de weg).
  • U ontvangt gratis één maand garantie op ons geleverde werk.

Wilt u direct een afspraak maken?

Wij begrijpen dat u snel weer gebruik wilt kunnen maken van de wc en bieden u daarom standaard een spoedservice aan. Wanneer u het onderstaande telefoonnummer belt kunt u direct een afspraak inplannen. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen.

Bel: 06-28791793