Wc verstopt Amsterdam?

Een verstopte wc in Amsterdam?

Heeft u al diverse pogingen gewaagd om de wc zelf te ontstoppen? Lukt het u niet om de wc te ontstoppen? Schakel dan onze vakkundige ontstoppingsdienst in.
Wij zijn particulieren en bedrijven graag van dienst om de wc afvoer in korte tijd te ontstoppen.

Van te voren is het meestal niet duidelijk voor onze klanten waardoor de verstopping veroorzaakt wordt. Daarom analyseren wij ter plaatse de afvoerleiding nauwkeurig en bieden wij u inzicht in de aard van de verstopping.

wc verstopt amsterdam

Door ons op te bellen bent u snel van de wc verstopping af

U mag ons 24 uur per dag en 7 dagen per week opbellen voor het verhelpen van wc verstoppingen. Met ons professionele materieel kan iedere soort wc verstopping snel worden opgelost. Wij geven u graag een aantal tips ter plaatse waarmee u wc verstoppingen in de toekomst zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Duizenden wc verstoppingen lossen wij per jaar op

In de regio Amsterdam zijn onze servicemedewerkers actief om wc verstoppingen snel te verhelpen voor een betaalbare prijs. U kunt bij ons terecht vanaf €72,50(ex.btw).

Van het ontstoppen tot het aanleggen van afvoersystemen kunt u ons inschakelen

Wij zijn een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf dat alle diensten aanbiedt voor uw afvoerleiding. Mocht tijdens het ontstoppen blijken dat de wc afvoer vervangen dient te worden, dan helpen wij u bij het plaatsen van een nieuwe afvoer.

Vandaag weer gebruik kunnen maken van uw wc in Amsterdam?

Neemt u dan contact met ons op door te bellen of door het sturen van een bericht via het contactformulier.

Bel: 06-28791793