Wc verstopt met papier

Wc verstopt met papier

Een wc verstopping is erg vervelend. Vooral als u maar de beschikking hebt over één wc. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden bij het ontstoppen van de wc afvoer. Een wc verstopping door papier is met onze professionele reinigingsmachines eenvoudig voor u te verhelpen.

Tip: hebt u al geprobeerd om met warm water en soda de wc afvoer door te spoelen? Bij kleinere verstoppingen wil deze methode nog wel eens helpen.

Wanneer de tip niet werkt voor u is het aan te raden om ons in te schakelen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen zodat u weer gebruik kunt maken van de onmisbare wc.

afvoer toilet verstopt

Wc verstopping verholpen vanaf €72,50(ex.btw)

Een wc laten ontstoppen hoeft niet duur te zijn. U kunt door ons uw wc laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw). Wij laten u telefonisch weten wat de exacte kosten zijn.

Wanneer u ons inschakelt

  • Maakt u automatisch gebruik van de spoedservice: binnen maximaal 2 uur zijn wij aanwezig.
  • Betaalt u een laag tarief voor het ontstoppen van de wc leiding.
  • Ontvangt u gratis één maand garantie.
  • Staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Blijkt de verstopping veroorzaakt te worden door een scheur in de leiding?

Geen paniek! In dat geval helpen wij u graag bij het vervangen de wc leiding. Bij twijfel over de oorzaak van de verstopping kunnen wij eerst een camera-inspectie uitvoeren.

Laat vandaag nog de wc verstopping verhelpen

Wij zijn u graag van dienst bij het ontstoppen van de wc leiding. Jaarlijks maken wij duizenden wc verstoppingen mee en daarom zijn wij in staat om de verstopping snel en duurzaam te verhelpen. Particulieren en bedrijven kunnen ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen voor het verhelpen van verstoppingen.

Bel: 06-28791793