Wc afvoerbuis verstopt?

Wc afvoerbuis verstopt?

Een verstopte wc afvoerbuis leidt altijd tot vervelende problemen. Zeker wanneer u slechts de beschikking hebt over één wc. Wij zien vaak overstromingen als gevolg van een wc verstopping. Het is van belang dat u zo snel mogelijk hulp inschakelt van een professional om u in dit soort gevallen ondersteuning te bieden.

afvoer toilet verstopt

Ons vakkundige team helpt u graag om deze vervelende situatie op te lossen. De servicebussen van het personeel zijn uitgerust met al het benodigde materieel om iedere soort wc verstopping te kunnen verhelpen.

Advies: bij kleine verstoppingsproblemen kunt u eerst eens proberen om de wc met een plopper te ontstoppen. Tevens kunt u met heet water en soda proberen de leiding enige keren door te spoelen.

De afvoerbuis van uw wc laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Het is onze ambitie om particulieren en bedrijven te helpen bij het oplossen van verstoppingsproblemen voor een betaalbare prijs. Bij onze ontstoppingswerkzaamheden wordt gebruik gemaakt van de beste ontstoppingsmachines die ons in staat stellen het werk snel en bovendien veilig te verrichten. Doordat wij het werk sneller kunnen verrichten kunnen wij ontstoppingsdiensten verlenen voor een lagere prijs.

Voor alle afvoerproblemen kunt u bij ons terecht

Het komt zo nu en dan voor dat wij worden benaderd voor het verhelpen van verstoppingsproblemen en dat ter plaatse blijkt dat de leiding een breuk vertoont. In dit soort gevallen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het vervangen van de afvoerleiding. Mocht er twijfel bestaan over de staat van de leiding dan kunnen wij indien u dit op prijs stelt de leiding inspecteren met een camera.

Schakel vandaag nog een specialist in

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk weer zonder problemen gebruikt wilt kunnen maken van de wc afvoer. Wanneer u belt met het onderstaande telefoonnummer kunt u vandaag nog een afspraak inplannen met een servicemedewerker. Onze dienstverlening is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Bel: 06-28791793