Wc verstopt borrelt

Wc verstopt borrelt?

Borrelt uw wc door een verstopping? Dan adviseren wij om een expert in te schakelen. Ter plaatse kan deze direct de oorzaak vaststellen en een snelle oplossing bieden voor het probleem.

Met professionele ontstoppingsmachines kan de wc leiding grondig gereinigd worden en is de verstopping snel verleden tijd. Wij helpen u graag bij het ontstoppen van de wc leiding.

afvoer toilet verstopt

Vaak horen wij dat men geen idee heeft hoe de verstopping veroorzaakt is, omdat er altijd goed is opgelet dat er geen zaken worden doorgespoeld die daar niet geschikt voor zijn. Zelfs wanneer u altijd oplet, kan een verstopping voorkomen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan uw bezoekers of de vorige bewoners.

Ons ervaren team is beschikbaar voor particulieren en bedrijven en beschikt over de juiste expertise om alle soorten verstoppingsproblemen in korte tijd op te lossen.

Ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Wij bieden ontstoppingsdiensten voor een betaalbare prijs. Doordat wij duizenden verstoppingen per jaar verhelpen zijn wij in staat om in korte tijd de oorzaak vast stellen en een duurzame oplossing te bieden voor het verstoppingsprobleem. Deze besparing in tijd ziet u terug in de lage tarieven.

Veiligheid staat centraal

Tijdens de ontstoppingswerkzaamheden maken wij gebruik van hoogwaardig ontstoppingsmaterieel die de veiligheid garandeert voor uw leiding en het milieu. U zult zien dat na ons bezoek alles weer naar behoren functioneert.

Jarenlange expertise

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de ontstoppingsbranche en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van alle soorten afvoerproblemen. Indien er twijfel over de oorzaak van de verstopping bestaat, kan er een camera inspectie worden uitgevoerd. Constateren wij een breuk in de wc leiding, dan kunt u de leiding door ons laten vervangen.

Mogen wij de verstopping voor u verhelpen?

Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Het is onze ambitie om particulieren en bedrijven te helpen in deze vervelende situatie. Indien u het onderstaande telefoonnummer belt kunt u direct een afspraak inplannen met een servicemedewerker. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken (ook op feestdagen).

Bel: 06-28791793