Wc verstopt Alkmaar?

Hier de meest gebruikte methodes om de wc te ontstoppen

Mede dankzij onze ervaring van meer dan 10 jaar in deze branche, weten wij goed hoe vervelend het wanneer u niet normaal het toilet gebruiken kan. Daarom hier wat tips voor u:

Wc verstopt alkmaar

  • Zorg dat de wc niet overstroomt! Spoel dus niet nog een keer door, verstopt is verstopt.

Het is immers niet hygiënisch wanneer uw vloer overstroomt.

  • Met de wc borstel kunt u meer dan u denkt. U kunt hiermee niet de remsporen weghalen, maar eventueel ook de verstopping… Maak flinke golven in de wc met de wc borstel.

Deze golven kunnen de verstopping doorduwen en wegspoelen. Wees dus inventief.

  • Indien dit niet helpt kunt u wat afwasmiddel in de wc gieten, ongeveer eenzelfde hoeveelheid als voor de afwas. Door de zeep wordt de afvoer van de wc ontvet, en kan de verstopping los maken.. Eventueel kunt u nu de verstopping er met de hand uithalen (Gebruik altijd handschoenen!) of de verstopping doorspoelen, houdt altijd in de gaten of de wc niet gaat overstromen…

 

Hier wat tips om een verstopping helpen te voorkomen:

  • Gebruik voor het doorspoelen van de kleine boodschap eens niet de water besparende functie, maar de grotere hoeveelheid water… Dit zal helpen de leiding volledig schoon te houden.
  • Giet wekelijks een beetje soda in het toilet. Dit zal de leiding schoon en open houden.

 

Riool probleem in Alkmaar? Bel ons, we kunnen u helpen

Wij hebben dankzij onze ervaring een uitgebreide kennis van alle veelvoorkomende problemen met het riool. Daarom kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Zodat u op een snelle en ook betaalbare manier de wc weer zult kunnen gebruiken. Bel ons op het onderstaande telefoonnummer. We staan altijd voor u klaar, dag en nacht.
Bel: 06-28791793