Wc verstopt goedkoop

Wc verstopt goedkoop?

Wilt u goedkoop uw wc laten ontstoppen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij tonen aan dat het ontstoppen van een wc niet duur hoeft te zijn. Vanaf €72,50(ex.btw) ontstoppen wij wc leidingen voor particulieren en bedrijven.

Bij het ontstoppen maken wij gebruik van het beste ontstoppingsmaterieel dat er te verkrijgen is. Dat houdt in dat de leiding niet alleen efficiënt, maar ook zo veilig mogelijk wordt gereinigd. Wij melden graag dat wij geen gebruik maken van ontstoppingsmiddelen. Dit soort middelen is schadelijk voor uw leiding en het milieu. Bovendien is het beloofde resultaat vaak ver te zoeken.

afvoer toilet verstopt

Dè ontstoppingsdienst voor particulieren en bedrijven

Wij zijn er voor iedereen die een verstopte wc afvoer wilt laten ontstoppen. Het is tevens mogelijk om ons in te schakelen voor periodiek (preventief) onderhoudt. Onze service is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken (ook op feestdagen).

Altijd een oplossing voor het verstoppingsprobleem

Hoewel de complexiteit van een wc verstopping nog wel eens kan verschillen, is het voor ons altijd mogelijk om een oplossing te vinden. Zo kunnen wij een camera inzetten om de binnenkant van de leiding te inspecteren en vaststellen waardoor de verstopping wordt veroorzaakt. Mocht blijken dat de leiding een scheur vertoont, dan kunnen wij u helpen bij het vervangen de leiding. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om in korte tijd duidelijkheid te realiseren omtrent de oorzaak van de verstopping.

Alle voordelen op een rij:

  • Binnen 2 uur ter plaatse (afhankelijk van de verkeersdrukte)
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken (ook op feestdagen)
  • Alle materieel aanwezig om complexe verstoppingen te verhelpen
  • Standaard één maand garantie

 

Wilt u vandaag nog geholpen worden?

Wij begrijpen dat u de wc leiding zo snel mogelijk wilt laten ontstoppen voor een betaalbare prijs. Wanneer wij ter plaatse zijn zult u zien dat de verstopping snel verleden tijd is. Indien u het onderstaande telefoonnummer belt kunt u direct een afspraak inplannen met een specialist.

Bel: 06-28791793