Wc verstopt appartement

Wc verstopt appartement?

Indien uw wc is verstopt en u woont in een appartement is het van belang om te weten of u zelf voor de kosten dient zorgt te dragen of dat u de kosten voor het ontstoppen kunt declareren bij uw huisbaas.

afvoer toilet verstopt

Een wc verstopping wordt vaak veroorzaakt door één van de onderstaande aspecten:

  • Wc blokje dat in de afvoer is gevallen
  • Proppen wc papier
  • Maandverband
  • Etensresten

Tip: gebruik eens een plopper om de wc te ontstoppen. Vaak werkt deze methode en zo  bespaart u tijd en geld.

Uiteraard kunt u ons inschakelen als de bovenstaande tip niet werkt. Wij maken dagelijks wc verstoppingen mee en hebben in de afgelopen jaren duizenden wc verstoppingen verholpen. Wanneer wij ter plaatse zijn zult u in korte tijd weer gebruik kunnen maken van uw wc.

Een wc verstopping kan enorme overlast veroorzaken, niet alleen het feit dat u de wc niet kunt gebruiken, maar ook de overstroming die veelal door een verstopping ontstaat.

Wij ontstoppen wc afvoerleidingen vanaf €72,50(ex.btw)

Met ons hoogwaardige ontstoppingsmaterieel is iedere wc verstopping snel verleden tijd. Wij garanderen u een veilige behandeling voor uw wc, de afvoerleiding en het milieu. Particulieren en bedrijven kunnen ons dagelijks bereiken. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om verstoppingsproblemen te verhelpen.

Wanneer u ons inschakelt bieden wij u:

  • Een spoedservice waarbij wij binnen maximaal 2 uur ter plaatse zijn (afhankelijk van de verkeersdrukte).
  • Scherpe tarieven: ontstoppen vanaf €72,50 (ex.btw).
  • Een duurzame oplossing voor de wc verstopping.
  • Gratis één maand garantie.

Laat vandaag nog uw wc leiding ontstoppen

Wacht niet te lang en voorkom daarmee gevolgschade. Ons ervaren team staat voor u klaar om u van die vervelende wc verstopping af te helpen. Indien u direct een afspraak wilt maken kunt u het onderstaande telefoonnummer bellen om op een tijdstip af te spreken dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793