Wc verstopt kalk

Wc verstopt kalk?

De vraag aan u luidt dan, hoe weet u dat zeker? Kalk bevindt zich aan de binnenkant van de wc leiding en is moeilijk waarneembaar zonder inspectie. Mocht u de gelegenheid hebben gehad om de binnenkant van de leiding te bestuderen dan kunnen wij u van dienst zijn bij het verhelpen van de verstopping (geef nog wel even telefonisch door dat u de leiding hebt geïnspecteerd).

Wij maken gebruik van professioneel materieel om de binnenkant van de leiding kalkvrij te maken. U zult zien dat wij in staat zijn om in korte tijd de verstopping te verhelpen.

afvoer toilet verstopt

Wc verstopping laten verhelpen vanaf €72,50(ex.btw)

Onze dienstverlening is voor iedereen in te schakelen die met wc verstoppingen te maken krijgt. Een wc verstopping gaat vaak samen met waterschade als gevolg van een overstroming en het is dan ook belangrijk dat u zo snel mogelijk een expert inschakelt om het verstoppingsprobleem op te lossen. Op deze manier voorkomt u dat de verstopping erger wordt en het water meer schade kan aanrichten.

Weet u niet zeker of de verstopping veroorzaakt wordt door kalk?

Dan kunt u door ons een camera inspectie laten uitvoeren. Het is dan mogelijk om de binnenkant van de leiding te inspecteren en live mee te kijken op het beeldscherm. Het voordeel van een camera inspectie is dat eventuele mankementen ook duidelijk worden en (preventief) verholpen kunnen worden.

Welke voordelen biedt onze ontstoppingsdienst?

  • Voordelige tarieven voor particulieren en bedrijven.
  • Gespecialiseerd in alle soorten verstoppingsproblemen: van het ontstoppen tot het aanleggen van leidingen kunt u bij ons terecht.
  • Het beste ontstoppingsmaterieel: u zult zien dat het probleem snel is opgelost zodra wij ter plaatse zijn.
  • U ontvangt gratis één maand garantie.

Wacht niet langer en laat vandaag nog de kalk uit de wc leiding verwijderen

Voorkom gevolgschade en schakel vandaag nog een expert in. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor het verhelpen van alle soorten verstoppingsproblemen. Wanneer u het onderstaande telefoonnummer belt kunt u direct een afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat het u uitkomt.

Bel: 06-28791793