Wc verstopt afwasmiddel

Wc verstopt afwasmiddel?

U zou denken dat een wc verstopping wellicht door afwasmiddel te verhelpen is, maar daar is afwasmiddel niet geschikt voor. In tegendeel, afwasmiddel kan de verstopping erger maken doordat het zich gaat hechten aan de binnenkant van de leiding.

afvoer toilet verstopt

Tip: probeer de leiding eens te ontstoppen met heet water en soda, herhaal deze stap en kijk dan of de problemen minder zijn geworden.

Het zou mooi zijn als onze tip u zou helpen bij het verhelpen van de verstoppingsproblemen. Wij weten dat niet alle wc verstoppingen geschikt zijn voor deze ontstoppingsmethode.

Werkt de bovenstaande tip niet? Wij staan voor u klaar

Ons ervaren team helpt u graag bij het professioneel reinigen van de wc leiding. Door het gebruik van hoogwaardig materieel is de meest hardnekkige verstopping snel te verhelpen. Jaarlijks ontstoppen wij duizenden wc leidingen en het komt dan ook vrijwel nooit voor dat wij een probleem niet kunnen oplossen.

Vertoont de wc leiding een breuk?

De problemen zijn dan uiteraard groter dan bij een verstopping, maar ook dan kunnen wij een oplossing bieden. Onze servicebussen zijn uitgerust met materieel om de wc leiding te vervangen en u zult in korte tijd weer gebruik kunnen maken van de wc. Wanneer er twijfel bestaat over de staat van de wc leiding kan er gebruik worden gemaakt van een camera die de binnenkant van de leiding inzichtelijk kan maken. Samen met u kijken we dan op het beeldscherm naar de binnenkant van de leiding en stellen wij een plan van aanpak op.

Als u ons inschakelt:

  • Zijn wij binnen maximaal 2 uur aanwezig.
  • Kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.
  • Is de verstopping snel verholpen en is het probleem duurzaam verdwenen.
  • Bieden wij u gratis één maand garantie.

Laat vandaag nog de wc leiding ontstoppen

De oplossing is dichterbij dan u denkt. Particulieren en bedrijven kunnen het onderstaande nummer bellen en direct een afspraak maken. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken (ook op feestdagen).

Bel: 06-28791793